Предстои Ви сватба, за която Ви е необходимо професионално озвучаване?

Консултация с мен

Предимства, които ме правят подходящо попълнение за вашата сватба!

Повече за сватбите

Какво е важно да знаете за работата ми по време на специални събития като сватбите?

Специален подбор от песни, които младоженците искат да звучат

Всяка сватба преминава по различен начин и спрямо предпочитанията на конкретната двойка. Когато съм поканен да бъда дисководещ, за мен е важно какъв ще бъде подборът на песните, които ще съдържа плейлистът ми. Ето защо държа, когато се срещна на живо с двамата младоженци, да ми разкажат малко повече за това какви са техните музикални предпочитания, какви песни задължително биха желали да присъстват в техния сватбен ден и какви в никакъв случай не биха искали да звучат.

Като дисководещ моята задача е да усетя какво е настроението на сватбата и към какви стилове гостите проявяват по-голям интерес. Целта ми е да ги задържа възможно по-дълго време на дансинга, докато се забавляват под звуците на любимите си мелодии.


Традицията повелява…

Разбира се, има традиции, които е хубаво да се спазят. Така например, когато младоженците се приветстват с добре дошли в ресторанта. Докато преминават през постлано бяло платно, много често украсено с листенца от цветя или здравец, аз пускам сватбения марш на Менделсон. Има и двойки, които не държат на това, а искат друга тяхна любима песен да звучи по време на влизането и посрещането им в ресторанта. Както споменах и по-рано, всичко е въпрос на лично предпочитание.



Първия сватбен танц

Няма как да не спомена първия сватбен танц, така специален за влюбената двойка. Песента е изцяло пожелание на младоженците и това е техният момент, в който остават на дансинга един до друг, а гостите се любуват и гледат тяхното изпълнение. Разбира се, хубаво е след това да има и песен, на която кумовете да изиграят своя танц, в ролята на най-важните хора, които ще бъдат упора на младото семейство от този момент нататък. Моят съвет е да бъде включена и песен за родителите, на която да танцуват, но задължително се допитвам преди това до младоженците и съобразявам програмата спрямо техните желания.


Когато премине тази въвеждаща част, описана по-горе, следва първото сватбено хоро, като то обикновено е право. Оттам нататък следват песни, които са съгласувани спрямо плейлиста между младоженците и мен. Съветът ми е да не присъстват повече от 30 песни. Причината за това е, че на една 5-часова сватба се пускат не повече от стотина песни.

Играят се още кумова ръченица, различни типове игри, като свалянето и хвърлянето на жартиера, след което следва и разрязването на сватбената торта.

Няколко съвета от мен!

  • Не подбирайте твърде голям списък с песни. Работата на DJ е да усети какво е настроението на сватбата и да пусне песни в стиловете, в които вижда, че гостите проявяват най-голям интерес;

  • Направете си кратък списък, в който да споменете какви музикални жанрове предпочитате, а също така и да обърнете внимание на стиловете, които не са по вашия вкус, за да може вашият сватбен DJ да съобрази това;

  • Лично за мен контактът на живо е важен, затова съветвам двойките да се срещнем и обсъдим техните предпочитания и да мога самият аз да се запозная с изискванията, за да мога да ги удовлетворя максимално.

Безплатна консултация за вашата сватба!

За да ви бъда максимално полезен, моля изпратете запитване за вашето събитие! Ще отговоря в най-кратки срокове с конкретни предложения и информация за Вас!

ИМЕ *
ФАМИЛИЯ*
EMAIL АДРЕС *
ТЕЛЕФОН

ТЕМА(СЪБИТИЕ)

КАК МОГА ДА ВИ БЪДА ПОЛЕЗЕН?