Предстои Ви фирмено парти, за което Ви е необходимо професионално озвучаване?

Консултация с мен

Какво да очаквате от мен?

Вашето фирмено парти е събитието, което показва на вашите служители колко са важни за вашата компания. Затова, тяхното добро настроение и незабравимо преживяване са мои водещи приоритети!

Съобразявам се с вашия сценарий!

В повечето случаи, когато бъда поканен в ролята на диджей, който да води частно, фирмено парти, ми се предоставя достъп до вече удобрен от ръководството на фирмата сценарий. Не изпитвам затруднения да следвам подобни организационни практики и ще направя всичко възможно за да изпълня поставените от организаторите на празненството задачи, така че всички да се чувстват прекрасно!

Артистът, от който вашето празненство има нужда!

И все пак, когато дойде моят ред и ми бъде дадена възможността да изявя артиста в себе си, освен с подбора и миксирането на музика, се старая да допринеса и за доброто настроение на гостите.

Винаги се опитвам да преценя каква е аудиторията, за да преценя и какъв тип шеги и закачки да използвам, за да приповдигна още повече настроението.

Разбиране и професионализъм!

При голямо фирмено парти това, което е сигурно е, че работата и до една или друга степен общите интереси на всички служители, присъстващи там, ги обединяват. Но винаги взимам предвид това, че хората там са различни и като темперамент и като музикални вкусови предпочитания.

Ето защо моята роля е изключително отговорна. Трябва да съм достатъчно наблюдателен и за краткото време, с което разполагам, да усетя аудиторията. В противен случай нямам правото на втори опит, защото вечерта е само една и няма как да бъде преповторена.

Цена на услугата Dj за Фирмено Парти

Минималната заетост за фирмени и корпоративни партита е 3 часа, докато максималната е неопределена, за да могат служителите Ви да не се чувстват притиснати от времето!

За да придобиете представа за цената на едно Фирмено парти, моля изпратете запитване като опишете самото събитие, както и времетраенето !

Безплатна консултация

За да ви бъда максимално полезен, моля изпратете запитване за вашето събитие! Ще отговоря в най-кратки срокове с конкретни предложения и информация за Вас!

ИМЕ *
ФАМИЛИЯ*
EMAIL АДРЕС *
ТЕЛЕФОН

ТЕМА(СЪБИТИЕ)

КАК МОГА ДА ВИ БЪДА ПОЛЕЗЕН?