Предстои Ви рожден ден, за който Ви е необходимо професионално озвучаване?

Консултация с мен

Детски рожден ден или юбилей?

Когато поводът е рожден ден първото, което е от значение, е това дали ще е детско парти или празник на възрастен човек. Съответно двете празненства протичат по много различен начин.

Детски Рожден Ден!

Юбилей!

Когато говорим за рожден ден на дете, се старая да запълня празника с много музика, която да внася настроение и да развеселява рожденика и останалите гости.

Подбирам внимателно музиката, спрямо предпочитанията на родителите защото именно това е нещото, което прави празника по весел и запомнящ се.

Ако желаете да прибавим някаква програма за децата, с радост ще го обсъдим и ще взема участие.

Да не забравяме и любимия момент на децата – момента когато се поднася тортата на рожденика. Това е и мигът, в който гостите имат достатъчно време да се порадват на десерта, да си направят снимки за спомен с празнуващия, както и да му честитим всички задружно за пореден път с отправяне на най-добри пожелания.

Ако обаче говорим за юбилей, то тогава стъпките и начинът, по който протича конкретното събитие са доста по-различни. Наблягам задължителни на приятна фонова музика, която да звучи по време на посрещане на гостите в ресторанта или мястото, на което ще се проведе празникът.

Имам традицията да давам думата на рожденика, който да приветства с добре дошли своите гости и да ги накара да се почувстват, така да се каже, в свои води. Друг мой обичай, когато съм поканен за дисководещ на рожден ден на възрастен човек е да подканя юбиляра да поздрави половинката си с песен, а защо не и да изтанцуват танц на същата тази песен. Това е много сантиментален момент както за главните действащи лица, така и за публиката им. След което вече можем да продължим с плейлиста, който е подбран старателно и спрямо предпочитанията и вкуса на клиентите ми.

Цена на услугата Dj за Рожден Ден

Минималната заетост за един Рожден Ден е поне 3 часа, докато максималната е неопределена!

  • Цена за 5 часа заетост – 449 лв. За всеки следващ час по 80 лв./час.

Безплатна консултация

За да ви бъда максимално полезен, моля изпратете запитване за вашето събитие! Ще отговоря в най-кратки срокове с конкретни предложения и информация за Вас!

ИМЕ *
ФАМИЛИЯ*
EMAIL АДРЕС *
ТЕЛЕФОН

ТЕМА(СЪБИТИЕ)

КАК МОГА ДА ВИ БЪДА ПОЛЕЗЕН?