Предстои Ви кръщене, за което Ви е необходимо професионално озвучаване?

Консултация с мен

Какво ни събира на този прекрасен ден?

Като баща на четири деца знам, че има един изключително важен ден за родителите на малкото дете и това е денят на неговото свето кръщение. Характерно за нас българите е този специален момент да се отбелязва подобаващо не само в църковния храм, а и чрез подобаващо празненство с близки гости и приятели.

Разбира се, моето участие започва не в светия храм, а в рестуранта или мястото където празненството след светото кръщение ще се осъществи.

Как протича накратко едно кръщене от моята гледна точка?

Аз лично импровизирам с много игри и танци. Съветвам родителите да започнат с изготвянето на техните предпочитания, като в началото, когато е настаняването и посрещането на гостите, пускам съвсем лека музика за фон.

Когато гостите са настанени е време да открия повода, който ни събира. Започвам с представяне на детето, неговите родители и кръстници. Това е и моментът, в който ги поканвам да заповядат на дансинга и да танцуват заедно.

Как протича накратко едно кръщене от моята гледна точка?

След като обстановката се поразчупи, следват песни, които родителите са ми изготвили и са по тяхно собствено желание. Според мен това им помага да се отпуснат още повече.

По времето, в което е поднесено основното ястие, родителите минават по масите за да вдигнат празнична наздравица с гостите. Накрая следва и разрязване на торта. Тук имам традицията да казвам, че тя е сладка точно толкова, колкото ще бъде и животът на детето.

Цена на услугата Dj за кръщене

Минималната заетост за едно кръщене е поне 3 часа, докато максималната е неопределена!

  • Цена за 5 часа заетост – 449 лв. За всеки следващ час по 80 лв./час.

Безплатна консултация

За да ви бъда максимално полезен, моля изпратете запитване за вашето събитие! Ще отговоря в най-кратки срокове с конкретни предложения и информация за Вас!

ИМЕ *
ФАМИЛИЯ*
EMAIL АДРЕС *
ТЕЛЕФОН

ТЕМА(СЪБИТИЕ)

КАК МОГА ДА ВИ БЪДА ПОЛЕЗЕН?