Предстои Ви абитуриентски бал, за който Ви е необходимо професионално озвучаване?

Консултация с мен

Чест и отговорност…

Освен сватбен водещ съм бил и в ролята на дисководещ на балове. За мен това е истинска чест и привилегия. Да съм част от празника на завършващите абитуриенти е голям отговорност. Винаги се стремя да направя незабравима вечерта им, защото завършването на дванадесети клас е запомнящ се момент в живота на всеки един човек.

Абитуриентските вечери протичат по различен начин. Традиционно се разделят на два вида:

Мащабни
мероприятия

Семейни
изпращания

Когато съм поканен да водя вечерта на цял клас или випуск от абитуриенти, моята задача се свежда до това да проуча много добре не само какво е модерно в момента сред тийнейджърите, но и какво конкретно се харесва на съответния випуск. Не ми е необходимо много време, за да усетя на какво най-много се радват дванадесетокласниците, които са ме избрали за техен DJ. Годините и опитът в тази сфера много ми помагат и ми дават увереност.

Когато става дума за семейно изпращане на абитуриент, основно нещата се свеждат до желанията на семейството. Започвам с представяне на детето, което завършва гимназия, след което представям и родителите. Хубаво е, ако е момиче да има танц с баща си. Съответно ако е момче да изтанцува танц на любима песен с майка си. Естествено това в никакъв случай не е задължително. Съобразявам всичко изцяло с предпочитанията на семейството.

И тук бих посъветвал да има поне една предварителна среща, в която да изясним всички желания, за да мога докато се подготвям, да ги взема предвид.

Цена на услугата Dj за ващия абитуриентски бал

Минималната заетост за един бал е поне 3 часа, докато максималната е неопределена!

  • Цена за 5 часа заетост – 449 лв. За всеки следващ час по 80 лв./час.

Безплатна консултация

За да ви бъда максимално полезен, моля изпратете запитване за вашето събитие! Ще отговоря в най-кратки срокове с конкретни предложения и информация за Вас!

ИМЕ *
ФАМИЛИЯ*
EMAIL АДРЕС *
ТЕЛЕФОН

ТЕМА(СЪБИТИЕ)

КАК МОГА ДА ВИ БЪДА ПОЛЕЗЕН?